OPIS SMEŠTAJA: Naša vila se nalazi samo 200 metara od glavne plaže u Nea Kalikratiji, samo  3km od Rizorta Sahara i 30 minuta vožnje do centra Soluna. Vila je potpuno nova i renovirana u periodu od 2020 do 2022. godine, celokupan enterijer i eksterijer opremljen je najkvalitenijem i novim stvarima, kako bi vama obezbedili komforan i nezoboravan odmor. Svaki od apartmana ima svoj balkon ili baštu sa spoljnim garnuturama, koji su ukrašeni egzotičnim biljkama. Kreveti kao i neverovatno udobni dušeci učiniće da se istinski odmorite i naspavate.

CENOVNIK :

 

Cene su izražene u evrima po apartmanu/studiu na bazi 10 noći/11dana

 

Studio 1 (1/6). Naš porodični studio za 6 osoba idealan je za veće porodice sa decom, nudi udoban smeštaj u Nea Kalikratiji. Studio se nalazi u prizemlju i opremljen je sa dva velika bračna kreveta i jednim krevetom na sprat, trpezarijom i čistim kupatilom. Studio ima potpuno opremljenu kuhinju, obične čaše, čaše za vino, pribor za jelo, sve vrste tanjira, kao i sve što je potrebno za kuvanje. Televizor je pametan i naši Netflix i Youtube nalozi su vam na raspolaganju. Ispred studia se nalazi egzotična bašta sa garniturom za sedenje, po kojoj ćete pamtiti svoje novo iskustvo.

Studio 2 (1/4) se nalazi u prizemlju.Studio apartmani su odlična opcija za manje porodice ili parove.Svaki od studija poseduje francuski krevet i jedan krevet na sprat.

Studio 3 (1/2)Studio sa francuskim krevetom je kreiran za parove koji žele da svoj odmor provedu komfornom smeštaju. Uz studio na raspolaganju spoljna terasa za jutarnju kafu ili večernje opuštanje.

Apartman 4 (1/6) sa prostranim balkonom sa pogledom na ulicu nalazi se na prvom spratu vile.Sadrži izvdojenu sobu za spavanje u kojoj se nalazi orman za garderobu i drugu sobu u kojoj se nalaze francuski krevet, trpezarija kao i opremljena kuhinja sa frižiderom i zamrzivačem. Televizor je smart i možete  besplatno koristiti naše Netflix i Youtube naloge. Pored trpezarije koja se pored ručavanja može koristiti i kao radna površina, na raspolaganju je i balkon sa spoljnim garniturama. Iznad balkona postoji tenda koja se može prilgodjavati. Za svaki sprat vile obezbedjen je poseban WIFI ruter, kako bi internet konekcija bila brza i stabilna.

 Studio 5 (1/4)Studio apartmani su odlična opcija za manje porodice ili parove.Svaki od studija poseduje francuski krevet i jedan krevet na sprat.

 Apartman 6 (1/6) sa balkonom koji se nalazi se na drugom spratu naše vile, sadrži izvdojenu sobu za spavanje u kojoj se nalazi orman za garderobu i drugu sobu u kojoj se nalaze francuski krevet, trpezarija kao i opremljena kuhinja sa frižiderom i zamrzivačem. Televizor je smart i možete  besplatno koristiti naše Netflix i Youtube naloge. Pored trpezarije koja se pored ručavanja može koristiti i kao radna površina, na raspolaganju je i balkon sa spoljnim garniturama. Iznad balkona postoji tenda koja se može prilgodjavati. Za svaki sprat vile obezbedjen je poseban WIFI ruter, kako bi internet konekcija bila brza i stabilna.

Studio 7 i 8 (1/4) Studio apartmani su odlična opcija za manje porodice ili parove. Ispred apartmana je bašta sa egzotičnim biljkama , spoljnim tušem i garniturom.Svaki od studija poseduje francuski krevet i jedan krevet na sprat.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Smeštaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja
  • Kompletnu organizaciju I troskove organizacije
  • Korišćenje klime

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • Polisu putno-zdravstvenog osiguranja
  • Individualne troškove i fakultativne izlete
  • Prevoz modernim turističkim autobusom/minibusom

 PREVOZ:

  • Cena povratne karte do Nea Kalikratije uz naš aranžman iznosi 60 eur po osobi, 40 eur za decu do 10 god.
  • Cena povratne karte do Nea Kalikratije iznosi  70 po osobi  bez korišćenja našeg aranžmana I 50 eur za decu do 10 god.

 NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 10 dana pre početka putovanja;
  • 40% prilikom rezervacije, ostatak mesečnim ratama (bez uvećanja) putem čekova građana .

Cenovnik br. 2 od 07.02.2024

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Miki & Miki Travel Licenca kategorije A: OTP 31/2022

PROGRAM PUTOVANJA - BUS PREVOZ:

1. dan
-Sastanak putnika minimum 15 minuta pre polaska. Polazak autobusa/minibusa ( tačno vreme i mesto polaska bice definisano 24 časa pre datuma polaska, kada se obavestavaju putnici ). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.
2. dan
- Dolazak na destinaciju u prepodnevnim časovima.  Ulazak u smeštajne jedinice posle 14:00h po lokalnom vremenu.
2 - 11. Dan
 - Boravak u izabranim studijima na destinaciji.
12. dan
- Napuštanje smeštaja najkasnije do 09:00 časova. Polazak za Srbiju u prepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencija dan pre povratka ).  Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
12/13. dan
- Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.