LEFKADA je ostrvo u Jonskom moru južno od Krfa. Sa kontinentalnim delom Grčke Lefkada je povezana mostom što ga čini jedinim ostrvom u Jonskom moru do koga se može doći kopnenim putem. Površina ostvrva je preko 300 km2. Prepuno je prelepih plaža i malih mirnih uvala do kojih se može doći brodićima.

Nidri – najpopularnija turistička destinacija na Lefkadi

Nidri je mala luka i istovremeno najpopularniji turistički centar na ostrvu. Ponuda trgovina, taverni, restorana i barova je raznovrsna i bogata. Taverne nude tradicionalna grčka jela, a u restoranima možete probati i italijansku kuhinju. Ukoliko volite kupovinu, Nidri je pravo mesto za vas – radnje su otvorene do ponoći – od ponedeljka do subote, a u glavnoj sezoni i nedeljom.

Nidri je mesto idealno za prave parti manijake. U njemu se nalaze barovi sa glasnom muzikom i disko klubovi. Najpopularniji klub za ples do jutra je Sail Inn koji ima otvoreni deo na plaži. Noćne ptice imaju na raspolaganju vrlo popularan Club Tropicana koji se nalazi na suprotnoj strani grada i ne otvara se do ponoći, što obećava zabavu do jutra. Noćni klub Excess es pruža prijatnu mešavinu raznih vrsta zvuka: house, garage, rock, grčke muzike…

OPIS SMEŠTAJA:

Capital Lux se nalazi u Nidriju, najpopularnijem turističkom mestu na ostrvu Lefkada samo 60m udaljenom od gradske plaže.

Sobe su dvokrevetne  i mezonete za porodice. Svaki smeštaj je klimatizovan (korišćenje klima uredjaja se doplaćuje) sa sopstvenim kupatilom i potpuno opremljenom kuhinjom u kojoj gosti mogu da spremaju obroke (trpezarije i frižideri). Svaki smeštaj takođe ima internet vezu, besplatan bežični internet i kablovsku mrežu.Svaka soba ima prostranu terasu potpuno modernizovanu sa prostorom za sedenje pored pogleda na bazen. Centralni kompleks ima otvoreni bazen, otvoren za sve goste u bilo koje vreme. Pored bazena je bar gde gosti mogu naručiti piće i učiniti boravak još ugodnijim.  Hotel poseduje svoje peskire, a zamena posteljine ce biti na polovini smene,. Svi gosti hotela imaju pravo na besplatan parking.

Hotel Lux je mislio i na svoje najmlađe posetioce, imajući na umu i dobro opremljeno igralište sa ljuljaškama, toboganima, trampolinama, lopticama, guračima i drugim rekvizitima za zabavu i igru. Lokacija hotela Capital Lux čini ga idealnim mestom za sve starosne grupe.

CENOVNIK:

Cene su izražene u evrima po apartmanu/studiu na bazi 9 noći/10dana

 

POPUST ZA RANE REZERVACIJE:

 • Popusti za rane uplate na šalteru agencije

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Smeštaj u izabranom objektu na bazi 9 noćenja
 • Kompletnu organizaciju I troskove organizacije

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Polisu putno-zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove i fakultativne izlete
 • Prevoz modernim turističkim autobusom/minibusom
 • Korišćenje klime (doplata na licu mesta 5 € po danu)
 • Boravisnu taksu (doplata na licu mesta 15 € po sobi ) – 1,5 e po danu

PREVOZ:

 • Cena povratne karte do Lefkade uz naš aranžman iznosi 80 eur po osobi, 60 eur za decu do 10 god.
 • Datum polaska je dan ranije u odnosu na datume iz tabele.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 10 dana pre početka putovanja;
 • 40% prilikom rezervacije, ostatak mesečnim ratama (bez uvećanja) putem čekova građana ili administrativnom zabranom zaključno sa 15.12.2024. godine;

 

Cenovnik br. 1 od 04.12.23

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije

Miki & Miki Travel Licenca OTP 31/2022

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan -Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele ( tačno vreme i mesto polaska bice definisano 24 časa pre datuma polaska, kada se obavestavaju putnici ). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.
dan -Dolazak na destinaciju u prepodnevnim časovima.  Ulazak u smeštajne jedinice posle 15:00h po lokalnom vremenu.

2 - 11. Dan - Boravak u izabranim studijima na destinaciji.

dan -Napuštanje smeštaja najkasnije do 09:00 časova. Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencija dan pre povratka ).  Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

12/13. dan - Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.