Hotel Olimp nalazi se na samom ulazu u Zlatibor i istinski predstavlja pravu kapiju poznatog turističkog mesta. Nalazi se 230 km od Beograda, pored magistralnog puta Beograd-Podgorica-Jadran. Zahavljujući predivnoj lokaciji i renomeu mesta kome pripada, hotel svojim gostima nudi prirodni ambijent, jedinstveni doživljaj, gostoprimstvo, komfor i udobnost.

Hotel je za svaki dan u godini, prava oaza mira i opuštanja.

Spoljašnji olimpijski i dečiji bazen sa restoranom predstavljaju u letnjim mesecima jedinstveno mesto za opuštanje. Njihova jedinstvenost je u tome što su napunjeni prirodnom izvorskom – magnezijumskom vodom sa niskim sadržajem natrijuma iz bunara koji se nalazi u dvoršitu hotela Olimp.

U letnjim mesecima to je vrlo posećno mesto i na raspolaganju je određenom broju gostiju koji nisu smešteni u hotelu. Moderno su uređeni, po najvišim bezbednosnim i higijenskim standardima, ozvučeni ambijentalnom muzikom, sa masivnim drvenim ležaljkama uz solarno dogrevanje vode.

U okviru spa centra nalazi se fitnes sala površine 100 metara kvadratnih, koja raspolaže svim potrebnim tegovima i fitnes spravama za sve mišićne grupe, i kao takva omogućava kvalitetan trening kako amaterima, tako i profesionalcima.

Restoran internacionalne i domaće kuhinje raspolaže sa 140 mesta. Topla atmosfera i moderan enterijer čine ovaj prostor pogodnim za razne namene, od poslovnih i porodičnih ručkova do raznih svečanosti po Vašem izboru.

Prilikom ulaska u hotel dočekaće Vas prostran i prijatan ambijent hola u čijem je sastavu bar sa velikim kaminom koji upotpunjuje prostor toplinom stvarjući živopisnu atmosferu planinske kuće.

KAPACITET hotela Olimp:

33 sobe – lux + standard lux + standard sobe
7 apartmana – 6 apartmana + apartman Olimp
1 rezidencija

 • DVOKREVETNE SOBE – LUX
  Sobe su opremljene modernim nameštajem, vrlo komforne, sa oko 30 metara kvadratnih. Poseduju mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Udobnost i toplina je zaista nešto što krasi ovaj smeštaj. Pozicionirane su tako da imaju jako puno svetlosti, a većina poseduje i terase.
  LUX sobe sa pogledom na bazen su veće cenovne kategorije.
 • STANDARD PLUS
  Sobe su opremljene modernim nameštajem, površine od 26 do 30 metara kvadratnih i nešto manjim kupatilom u odnosu na lux sobe. Poseduju mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Pozicionirane su tako da imaju jako puno svetlosti, a većina poseduje i terase.
 • DVOKREVETNE SOBE – STANDARD
  Sobe su opremljene klasičnim nameštajem, takođe su vrlo komforne sa oko 30 metara kvadratnih. Poseduju mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Većina ima terase sa kojih se pruža pogled na zlatiborske krajolike.
 • PORODICNE SOBE – LUX
  Idealan smeštaj za porodicu, sa dve moderno opremljene sobe. Raspolažu istom opremom kao i dvokrevetne sobe iz kategorije lux.
 • REZIDENCIJA
  Rezidencija poseduje tri spavaće sobe, tri kupatila, dnevni boravak i kuhinju.
 • APARTMANI
  Apartmani, sa jednom ili dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i kupatilom, sa kvadraturom od 50 do 80 metara kvadratnih. Opremljeni su sa kompletnim mobilijarom potrebnim za fukcionisanje više osoba.
 • APARTMAN OLIMP
  Posebno izdvajamo apartman Olimp sa dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom i odvojenim wc-om. Pun komfor dostojan imena hotela.

Za uslugu POLUPANSION (PP) PO OSOBI – CENA UKLJUČUJE:

• Smeštaj u izabranoj sobi ili apartmanu na bazi usluge Polupansion, po osobi dnevno
• Doručak i večera se serviraju sa izložbenog stola – „švedski sto“ ukoliko u hotelu ima 16 i više gostiju, u suprotnom bira se iz jelovnika – set meni.
• Cena uključuje korišćenje wellness & spa, teretane, bilijara, dečije igraonice, wireless interneta.
• U porodičnoj sobi, 4-krevetnom (2-sobnom) apartmanu i apartmanu Olimp računaju se minimum 3 pune cene.
• Za boravak od 4 dana i duže odobrava se popust 10%, a za boravak od 8 dana i duže 15%.
• Besplatni Wi-Fi i Parking (dostupan u zavisnosti od raspoloživosti)

DOPLATE i POPUSTI:

• Doplata za pansionski ručak iznosi 950,00 dinara.
• Noćenje sa doručkom se umanjuje za 650,00 dinara.
• Ukoliko smeštajnu jedinicu koristi jedna osoba i dete do 6,99 godina koje ne plaća boravak, primenjuje se cena 1/1 sobe/apartmana.
• Pomoćni ležaj je 50% od cene sobne jedinice koja se koristi.
• Boravišna taksa iznosi 120 dinara, a osiguranje 15,00 din. dnevno.

USLOVI BORAVKA ZA DECU:

• Deca do 6,99 god. ne plaćaju boravak u hotelu.
• Deca od 7-11,99 god. Plaćaju 50% od cene uz pratnju dve odrasle osobe
• Deca preko 12 god. plaćaju punu cenu. Potrebno je prezentovati zdravstvenu knjižicu deteta.
• Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu već samo osiguranje 15,00 din / dnevno.
• Deca od 7-15 god. plaćaju 50% boravišne takse i osiguranje 15 din / dnevno.

Za Paket: PROMO do 30. Juna 2020. – CENA UKLJUČUJE:

• Iskazani popust se odnosi na redovnu cenu boravka u izabranoj sobi za odgovarajući broj noći do 30.06.2020.
• Usluga je smeštaj na bazi POLUPANSIONA
• Besplatan boravak za decu do 6,99 godina u zajedničkom ležaju sa odraslima
• Cena uključuje korišćenje wellness & spa, teretane, bilijara, dečije igraonice, wireless interneta.

PROGRAM BORAVKA (individualni polasci po izboru putnika)

Prvi dan Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan Napuštanje soba do 12:00 sati. Kraj programa.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:

· u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti  aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

NA RATE:

· Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima.
· Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rata bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:

· Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija MIKI & MIKI TRAVEL ima sklopljen ugovor.

OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJA

Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.