Hotel Zlatibor Mona okružen predivnom borovom šumom, nalazi se u središtu turističkog centra. Zlatibor je planinsko lečilište u jugozapadnoj Srbiji koje se pruža na nadmorskoj visini 700-1500m, udaljen od Beograda svega 235 km.

Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih obloga i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.

Hotel Zlatibor Mona gostima nudi 120 prostranih i toplih soba i apartmana, opremljenih svim modernim sadržajima naophodnim za potpuni odmor i opuštanje. Uz besplatnu internet konekcij, sve smeštajne jedinice u hotelu Zlatibor Mona su klimatizovane.

Uz smeštajne kapacitete, hotel nudi mnoštvo opcija za razonodu, zabavu i obroke, poput Restorana Perun, Vila i Lada Bara, igraonice za decu Monica, kao i kompletno opremljenog Wellness centra – Inspirium, koji je na raspolaganju svim gostima tokom njihovog boravka.

Igraonica Monica je pravi raj za decu svih uzrasta. Opremljena je velikim lavirintima, bazenom sa lopticama, zidom za planinarsko penjanje, lego kockama, toboganom, kućicom -vetrenjačom, košem, strunjačama itd. Dok se o deci brinu profesionalni animatori, vi možete da uživate u Baru koji je providnim staklom odvojen od igraonice, a istovremeno možete da posmatrate decu dok se igraju.

Kongresni centar Koledo, kapaciteta do 500 mesta, koji se prostire na 500 m2, nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza hotela, a povezan je sa lobi barom i restoranom. Po potrebi ovaj multifunkcionalni prostor deli se u 2 ili 3 nezavisne celine, koje se mogu urediti u skladu sa potrebama svih vrsta događaja.

U restoranu Perun se neguje koncept Slow food pripreme hrane koji se zasniva na lokalnim namirnicama i tradicionalnim specijalitetima zlatiborskog kraja.

Ishrana:
Noćenje sa doručkom ili polupansion – doručak i večera, samoposluživanje – izbor više jela ukoliko u hotelu boravi više od 30 gostiju, u suprotnom, gost bira obrok na osnovu ankete.

Hotel Zlatibor Mona gostima nudi 120 prostranih i toplih soba i apartmana, opremljenih svim modernim sadržajima naophodnim za potpuni odmor i opuštanje, uključujući TWC, TV, kablovsku televiziju sa preko 40 kanala, sef, mini bar, fen, telefon i besplatnu internet konekciju. Sve smeštajne jedinice u hotelu Zlatibor Mona su klimatizovane.

Napomena:
Postoje sobe koje mogu da prime kućne ljubimce i sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Wellness & spa centar hotela MONA Zlatibor

Wellness centar Inspirium je ekskluzivni kompleks za rekreaciju, relaksaciju i sveobuhvatnu revitalizaciju vašeg duha i tela. Inspirium se prostire na 1200 m2 prelepo uređenog prostora u kojem su predstavljeni Wellness sadržaji koji ujedinjuju filozofiju Orijenta sa tehnikama i tehnologijom Zapada.

Wellness centar obuhvata prostor sa saunama i parnim kupatilom, bazenom za plivanje i toplim bazenima za opuštanje, fitness centrom i posebnim prostorijama za masaže i tretmane.

Wellness centar dizajniran je tako da se u svlačionice ulazi kroz elektronski sistem. Sve svoje vredne stvari ostavljate na sigurnom, kako biste mogli u potpunosti da se opustite i prepustite svom opuštanju.

Prijatne mirisne note, profesionalno i ljubazno osoblje, kombinacija umirujućih boja i prirodnih materijala kojima je uređen enterijer, osmišljeni su da od prvog trenutka stvore ambijent koji opušta i umiruje. Prvim korakom u ovaj jedinstven wellness centar ostavljate svoje dnevne brige ispred vrata i započinjete svoje putovanje ka opuštanju, regeneraciji i boljem opštem stanju Vašeg tela.

Radno vreme wellness centra Inspirium je 09:00 – 21:30h; osim petkom i subotom kada je 09:00 – 23:00. Za decu do 12 godina ulaz je slobodan od 09:00 – 18:00h.

Bazeni

U Wellness centru hotela Zlatibor Mona, gostima su na raspolaganju unutrašnji bazen, dugačak 16m i širok 5m, sa temperaturom 28 – 29 ‘C, kao i 2 mala topla bazena sa temperaturama do 33 ‘C. Pored bazena se nalazi prostor sa ležaljkama, pogodan za celodnevno opuštanje, koji nudi 60 ležećih mesta. Ceo bazenski prostor je u potpunosti izolovan od buke, gužve, a samim tim i stresa, kako biste kada kročite u ovaj prostor automatski doživeli maksimalnu relaksaciju.

Sauna svet

Bio sauna sa temperaturom od 50C˚ pogodna je za osobe koje imaju nizak pritisak i problem sa zadržavanjem vode. Ova vrsta saune idealna je izbacivanje toksina i viška tečnosti iz organizma, a preporučuje se u boravak u sauni sa intervalima od po 15 minuta u kombinaciji sa kratkim hladnim tuširanjem, čijom se kombinovanom primenom poboljšava cirkulacija.

Finska, odnosno suva sauna sa temperaturom od 90C˚ i niskom vlažnošću vazduha, 10-15% savršena je za poboljšanje cirkulacije i opuštajanje mišića. Efekti saune koji su odmah vidljivi i osetni su ti da koža dobija zdraviji sjaj, bolji tonus i elastičnost, a mišići se opuštaju.

U potpunosti posvećeno relaksaciji i zdravlju tela, parno ili tursko kupatilo je vrsta saune u kojoj je vazduh zasićen vlagom, a temperatura dostiže 42˚C. Ceo saunski prostor je fizički i zvučno izolovan od ostatka wellness centra, radi maksimizacije vašeg opuštanja. Ako želite da se ugrejete i izbacite sve toksine iz svog organizma, ovo je pravi deo wellness prostora za vas.

Fitness

Fitness centar hotela je tu da Vas podseti koliko je pokret važan za vitalnost organizma i koliko je dobar osećaj lučenja endorfina posle stučno vođenog, kompletnog treninga celog tela.

Ništa ne može da zameni aerobne aktivnosti, naročito prirodne pokrete trčanja, brzog hoda ili lagane šetnje po obroncima Zlatibora.

U trenucima kada vremenski uslovi ne dozvoljavaju aktivnosti u prirodi, na raspolaganju Vam je teretana da ipak ostanete dosledni fizičkim aktivnostima koje su Vam neophodne.

Sprave koje su vam na raspolaganju dele se u dve katergorije i obuhvataju: kardio sprave – trake za trčanje, bicikla, krostrenažer (sprava za nordijsko trčanje) i sprave za trening snage.

Pored ovoga, gostima su na raspolaganju strunjače za vežbe istezanja i druge parterne vežbe, kao i medicinska lopta.

Za razliku od uobičajenog umora koji osećate posle napornog dana na poslu, cilj je da u udobne krevete hotela Zlatibor Mona legnete umorni od zdravih, fizičih aktivnosti u prirodi ili teretani hotela.

Tretmani lica i tela

Posebnu celinu Inspirium Wellness centra čini prostor za tretmane lica i tela koje obavlja stručno i posebno obučeno osoblje.
Za sve tretmane u Wellness centru koristi se mleveno, ručno brano, zlatiborsko bilje, čista eterična ulja, kozije mleko i med. Za one koji su verni poznatim kozmetičkim brendovima, na raspolaganju su renomirani svetski brendovi profesionlane kozmetike kao što su Phyt’s, Inspira: Med i Aroma Herbal.

Široki dijapazon tretmana Vam je na raspolaganju, da za sve potrebe Vaše kože pronađete pravo i nabolje rešenje.

Iskoristite svoj boravak u hotelu Zlatibor Mona, da se posvetite sebi, na način na koji niste u mogućnosti u drugim okolnostima.

 

CENA UKLJUČUJE:

• Smeštaj u izabranoj sobi ili apartmanu na bazi usluge Noćenja sa doručkom PO OSOBI DNEVNO (na 1 noć).
• Besplatno korišćenje zatvorenog bazena i teretane u novom Wellness centru hotela
• Besplatni Wi-Fi i Parking (dostupan u zavisnosti od raspoloživosti)

POPUST ZA DECU:

 

DOPLATE:

 

BEZBEDNOSNE NAPOMENE
– U hotelu Zlatibor Mona, radi opšte bezbednosti i zaštite gostiju i zaposlenih, preduzete su sve neophodne mere propisane od strane nadležnih institucija Republike Srbije.
– Kompletno osoblje radi sa maskama i rukavicama, na ulaz u objekat postavljena je dezo barijera, obezbeđeni su dezinfekcioni pultovi u javnim prostorima, vrši se redovna dezinfekcija svih soba i javnih površina hotela, doručak i večera se služe u izmenjenom konceptu, a igraonica za decu premeštena je u poluotvoreni prostor.

PROGRAM BORAVKA (individualni polasci po izboru putnika)
Prvi dan Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan Napuštanje soba do 12:00 sati. Kraj programa.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
· u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

NA RATE:
· Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima.
· Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rata bez kamate;