Olimpska regija je oblast u severnoj Grčkoj koja se prostire južno i odmah ispod Soluna, a na levoj obali Solunskog zaliva. Ime je dobila po veličanstvenoj planini Olimp koja je simbol Stare ali i moderne grčke. Svakog dana senka Olimpa pada na Olimpsku rivijeru i po tradiciji smatra se da time “dom bogova daje ovom kraju blagoslov da dočeka srećan novi dan”.

Najpoznatija letovališta Olimpske regije jesu Paralija, Olimpic beach, Nei Pori, Leptokarija i Platamona. Paralija je najposećenije letovalište u Grčkoj, posebno među našim turistima. Paralija je poznata po bogatoj ponudi – ovde možete kupiti garderobu, parfeme, krzno, nakit (zlatni nakit možda najjeftiniji u Grčkoj) kao i opremu za vodene sportove po veoma povoljnim cenama.

OPIS SMEŠTAJA:

VILA OASIS se nalazi na samom šetalištu u Paraliji  i 100m od centra. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Vila ima lift. Sve jedinice su na cetvrtom spratu  i  opremljene su čajnom kuhinjom, frižiderom, kupatilom sa tuš kabinom, SAT TV-om, klima uređajem. Neke od terasa imaju i pogled na more. Klima se doplaćuje na licu mesta 5 € po danu. Posteljina ce biti promenjena na polovini boravka.

CENOVNIK:

                                                    Cene su izražene u evrima po apartmanu/studiu na bazi 10 noći/11dana

POPUST ZA RANE REZEVACIJE:

 • popust za rane uplate na šalteru agencije

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Smeštaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja
 • Kompletnu organizaciju I troskove organizacije
 • Usluge pratioca grupe

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Prevoz modernim turističkim autobusom/minibusom
 • Polisu putno-zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove i fakultativne izlete
 • Korišćenje klime (doplata na licu mesta 5 € po danu)
 • Boravisnu taksu (doplata na licu mesta 15 € po sobi )

 

PREVOZ:

 • Cena povratne karte do Olimpske regije uz naš aranžman iznosi 60 eur po osobi, 40 eur za decu do 10 god.
 • Cena povratne karte do Olimpske regije iznosi 70 po osobi  bez korišćenja našeg aranžmana I 50 eur za decu do 10 god.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 10 dana pre početka putovanja;
 • 40% prilikom rezervacije, ostatak mesečnim ratama (bez uvećanja) putem čekova građana ili administrativnom zabranom zaključno sa 15.12.2024. godine;

 

Cenovnik br. 1 od 25.11.23

Program je rađen na bazi od minimum 40 putnika.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Raspored razgledanja se može menjati u zavisnosti od rasporeda rada muzeja, slobodnih termina po lokalitetima i vremenskih uslova. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja (redosledu i vremenu) usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak, zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično). Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika najkasnije do 5 dana pred polazak na putovanje.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja Miki & Miki Travel OTP.31/23

1. dan - Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele ( tačno vreme i mesto polaska bice definisano 24 časa pre datuma polaska, kada se obavestavaju putnici ). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.
2. dan - Dolazak na destinaciju u prepodnevnim časovima. Ulazak u smeštajne jedinice posle 15:00h po lokalnom vremenu.
2 - 11. Dan - Boravak u izabranim studijima na destinaciji.
12. dan - Napuštanje smeštaja najkasnije do 09:00 časova. Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencija dan pre povratka ). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
12/13. dan - Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.