05.06.2021.

Grad Subotica se nalazi na severu Srbije između dve reke: Dunava i Tise. Izvanredno kulturno nasleđe, bogato ukrašene građevine, multikulturalni duh i evropski šarm su osobine koje čine ovaj grad drugačijim. Palić, jezero i naselje sa istim imenom, nalazi se 8 km istočno od Subotice.

 Program putovanja:

Polazak iz Niša u ranim jutarnjim časovima sa dogovorenog mesta. Vožnja sa usputnom pauzom radi odmora do Subotice. Prva stanica na našem proputovanju kroz sever Vojvodine, biće Subotica, gde ćemo provesti narednih 3 sata. Obilazak i razgledanje Subotice: Gradska kuća – najlepša građevina Subotice, Korzo – glavno gradsko šetalište, poslovni i kulturni centar grada, Palata Rajhl, Vojnića Palata, Plava Fontana, Sinagoga – zaštićen spomenik kulture, Slobodno vreme za šetnju i individualno razgledanje grada. Nastavak puta do Palića. Izvanredni objekti sa početka 20. veka – Vodotoranj, Velika terasa, Ženski strand i Muzički paviljon, prelep park, prepoznatljivo jezero, kao i mir i tišina čine Palić idealnim prostorom za odmor i uživanje. Slobodno vreme. Polazak za Niš u ranim večernjim časovima. Vožnja sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Niš u kasnim večernjim satima.

CENA ARANŽMANA 2.800 din

CENA UKLJUČUJE:

  • autobuski prevoz na relacijama prema programu,
  • usluge pratioca grupe tokom putovanja,.

CENA NE UKLJUČUJE:

  • Individualne troškove putnika

NAČIN PLAĆANJA:

  • Uplata celokupnog iznosa pri rezervaciji,
  • Uplata avansa 30% od ukupne cene, a ostatak najkasnije 7 dana pre puta.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NA SPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM

Organizator izleta je T.A. MA TURS, Niš, koji ne podleže garanciji putovanja