Apartmani Sunce objekat izgrađen 2011. godine, na Staroj planini, u blizini ski centra Babin zub. Nalazi se na širokom, osunčanom platou iznad sela Crni Vrh, udaljen četiri kilometra od početne stanice četvoroseda na Konjarniku.

Objekat Apartmani Sunce raspolaže sa 8 apartmana i 2 studija. Svi apartmani se sastoje od dnevne sobe sa trosedom na rasklapanje (za dve osobe) i odvojene spavaće sobe sa francuskim ležajem. Studiji sadrže istu strukturu ležajeva kao i apartmani ali u jednoj prostoriji. Apartmani i studiji su opremljeni kupatilom, rešo kuhinjom, frižiderom i kompletnim posuđem, TV-om i centralnim grejanjem. U prizemlju objekta je zajednički dnevni boravak kuhinjom i TV salom dostupan svim gostima. Ispred smeštaja je obezbeđen parking za vozila gostiju. Idealno za porodice kao i za ski klubove.

Usluga je na bazi polupansiona koji sadrži:
– Planinski doručak na bazi švedskog stola: suhomesnato, jaja, viršle, kobasice, slanina, gibanica, proja, jogurt, mleko, čaj;
– Kasni ručak (od 17 h): domaća jela sa mesom, prilog i salata.

Popusti:

Deca 2-11,99 godina u pratnji dve odrasle osobe, ostvaruju popust 25% (uz korišćenje sopstvenog ležaja);
Treće dete ostvaruje popust 50% (uz korišćenje zajedničkog ležaja);
Deca do 1,99 godina borave besplatno;
Boravišna taksa je uključena u cenu;
Za uplaćenih 6 polupansiona, 7. polupansion je besplatan.

U ponudi agencije je organizovani bus prevoz do Stare planine, i to pre svega autobusima, mini-busevima ili kombi vozilima turističke klase, kako si se zadovoljio veći broj putnika.

Bus prevoz Stara planina u našoj ponuda obuhvata polaske iz Novog Sada, Beograda i Niša, uz mogućnost organizovanja transfera za naše putnike iz većine mesta u Srbiji pa do hotela Stara planina na Jabučkom ravništu.

Period odvijanja saobraćaja: od 19.12.2020. do 20.03.2021.

Dani saobraćanja: subota

Relacija prevoza: Novi Sad – Beograd – Niš – Stara Planina

NAPOMENE:

Prevoz će se obavljati vozilima turističke klase sa 8 do 57 sedišta;
Prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu;
Sedište u autobusu: Organizator putovanja pravi raspored mesta za sedenje u autobusu imajući u vidu potrebe starijih lica, porodica sa malom decom i pojedinih kategorija putnika, a prema redosledu prijavljivanja.