Ovčarsko-kablarska klisura – Stopića pećina – Sirogojno – Gostiljsko vrelo – centar Zlatibora – El Paso

Zlatibor se nalazi u jugozapadnom delu Srbije, na nadmorskoj visini od 700 do 1.500m. Najviši planinski vrhovi su Tornik i Čigota. Zahvaljujući specifičnoj klimi i vazdušnim strujama – kontinentalnim i mediteranskim, koji se mogu naći samo na Zlatiboru, nezagađenom vazduhu, zdravoj i čistoj vodi, velikom broju sunčanih dana u godini, prelepim skijaškim terenima, Zlatibor se razvio u čuveni letnji i zimski turistički centar, sa najdužom turističkom tradicijom među planinama u Srbiji.
Tematski park El Paso City dobio je naziv po istoimenom pograničnom gradu u Sjedinjenim Američkim Državama. Kao što reka Rio Grande, čini prirodnu granicu između SAD i Meksika, tako i reka koja protiče kompleksom El Paso City-ja na Zlatiboru, deli dve tematske celine na Američki i Srpski deo. Istovremeno ovo je i mesto susreta dve kulture. Sa jedne strane reke nalazi se kaubojski grad i indijansko selo, dok je na drugoj obali smešten Srpski deo sa crkvom i simpatičnim Zlatiborskim zaseokom. Prolaskom kroz El Paso City doživećete dva različita podneblja u istom vremenskom periodu od 1865. do 1890. godine, ali narazličitim krajevima sveta.

CENA ARANŽMANA: 

TERMIN PUTOVANjA:

 

Cena aranžmana obuhvata:
• Organizovan prevoz turističkim autobusom/ minibusom
• Usluge vodiča/pratioca tokom putovanja
• Troškove organizacije i realizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
• Individualne troškove putnika
• Putno zdravstveno osiguranje
• Fakultativni obilazak El Paso – 500 dinara

 

Program je rađen na bazi od minimum 23 putnika.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Raspored razgledanja se može menjati u zavisnosti od rasporeda rada muzeja, slobodnih termina po lokalitetima i vremenskih uslova. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja (redosledu i vremenu) usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak, zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično). Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika najkasnije do 5 dana pred polazak na putovanje.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja

MIKI & MIKI TRAVEL OTP BR.31/2022

PROGRAM PUTOVAJA:

Polazak iz Niša jeu 06:00h sa parking kod Disa. Dolazak na Zlatibor oko 12h. Nastavak putovanja do tematskog parka „El Paso City“. Prostrani tematski park posetiocima nudi niz atrakcija koje su podeljene u nekoliko ambijentalnih celina: Kaubojski grad, Indijansko selo, Zlatiborski zaseok. Istovremeno ovo je i mesto susreta dve kulture. Sa jedne strane reke nalazi se kaubojski grad i indijansko selo,dok je na drugoj obali smešten srpski deo sa crkvom i simpatičnim zlatiborskim zaseokom. Prolaskom kroz El Paso City doživećete dva različita podneblja u istom vremenskom periodu od 1865. do 1890. godine, ali na različitim krajevima sveta. U 16:00h je planiran polazak za centar Zlatibora, slobodno vreme za individalne aktivnosti do 19h. Polazak za Niš u 19h. Očekivan dolazak je oko ponoći.