ZAGREB – JEDNODNEVNI IZLET

Priča o Zagrebu počela je pre više od 900 godina. Danas je Zagreb grad šarma sa romantičnim srednjovekovnim gornjim gradom, užurbanim donjim gradom, živopisnim pijacama, trgovima, ugostiteljskim objektima i prelepim zelenim parkovima.
Smešten je pod obroncima Medvednice, uz obale reke Save. Ovaj grad će vam poželeti dobrodošlicu otvorenog srca i svakim korakom po svojim istorijskim ulicama pokazati zašto je grad koji, uprkos svojoj veličini, još uvek nudi oaze za opuštanje i uživanje. Proverite zašto je Zagreb jedan od najposećenijih gradova Srednje Evrope.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

*prevoz autobusom turističke klase prosečne udobnosti na navedenoj relaciji.
*razgledanje Zagreba
*usluge turističkog vodiča/pratioca tokom putovanja
*troškove organizacije putovanja

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

*putno zdravstveno osiguranje sa osiguranom sumom do 30.000€
*individualne troškove – nepomenute usluge

NAČIN PLAĆANJA:

–  30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno najkasnije 5 dana pred putovanje

 

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 20 PUTNIKA
U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA, ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NA SPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja

Program putovanja:

- Polazak iz Niša posle ponoći (tačno mesto i vreme polaska biće poznato najkasnije dan pred putovanje).
Vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku sa usputnim pauzama radi odmora i prelaska granice. Dolazak u Zagreb. Razgledanje grada u pratnji vodiča:
Gornji grad – Crkva Svetog Marka, Banski Dvori, Kamenita vrata, Zagrebačka katedrala – Katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije, Trg Kapitol, Kula Lotrščak, Zagrebačka uspinjača, Jezuitski trg i fontana “Ribnjak”, Tržnica Dolac;
Donji grad – Trga Bana Jelačića, Cvjetni trg... Slobodno vreme. Mogućnost odlaska do Muzeja prekinutih veza koji je jedinstven u Evropi (ulaznica se plaća na licu mesta).

Polazak za Srbiju u kasnim popodnevnim časovima. Dolazak u Niš u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.