TRST – PALMANOVA  SHOPPING

Trst je mesto gde se susrecu mnoge religije: glavne crkve se nalaze tu vec stolecima. Tu su i raznovrsni arhitektonski stilovi njegovih gradjevina: neoklasicizam, secesija, eklekticki i barokni stil, skladno se nadopunjuju kao i rimske rusevine i gradjevine iz XVIII veka. Ocaravajuci grad Trst, proteze se izmedju ostrog Krasa do Jadranskog mora i turistima nudi dozivljaj jedinstvenog i nezboravnog boravka. Kao pogranicno podrucje i trgovacka luka s burnom prosloscu od davina do novijeg datuma.

CENA ARANZMANA :

TERMIN PUTOVANjA:

 

Cena aranzmana obuhvata:
– prevoz autobusom turisticke klase
– poseta outletu Palmanova
– usluga turistickog vodiča/pratioca tokom putovanja
– troškove organizacije putovanja

 

Cena aranzmana ne obuhvata:
– putno zdravstveno osiguranje
– individualne troškove
– fakultativne izlete

Program putovanja:

1. DAN PETAK NIŠ
Polazak iz Nisa u unapred dogovorenom vremenu. Nocna voznja kroz Srbiju sa usputnim pauzama i prijemom putnika duz autoputa na pumpama i motelima. Nastavak voznje preko Hrvatske i Slovenije.

2. DAN SUBOTA TRST – PALMANOVA – TIARE(fakultativno)
Dolazak u Trst u jutarnjim casovima. Upoznavanje grada i slobodno vreme za setnju i prvu jutarnju kafu u centru. U podnevnim casovima nastavak putovanja do trznog centra u blizini mesta Palmanova, koji je veoma poznat po Evropi -sklop radnji poznatih robnih marki. Nakon toga mogucnost za fakultativni odlazak do trznog centra Tiare, koji se nalazi 10tak kilometara od Palmanove – trzni centar sa 150 prodavnica, koji u svom sastavu ima i IKEA prodavnicu. Slobodno vreme za šoping. Povratak u Palmanovu. Slobodno vreme do vecernjih casova kada je predvidjen povratak za Srbiju. Nocna voznja sa usputnim zadrzavanjima radi odmora.

3. DAN NEDELJA Niš
Dolazak u Nis na mesto polaska u jutarnjim casovima – zavisno od uslova na putu i zadrzavanja na granicnim prelazima. Kraj programa.