Sunčev breg je letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske na samo 30km severno od Burgasa. Ovo najmodernije letovalište na Crnom moru smešteno je u 8km dugom peščanom zalivu koji formira polumesec, okrenut na istok. Severna deo letovališta blago se uzdiže uz poslednje obronke Stare planine, gde se graniči sa gradićem Sveti Vlas. Na južni deo praktično se nastavlja novi Nesebar u čijem je podužetku poluostrvo na kome se nalazi drevni grad Nesebar, koji je pod zaštitom UNESCOa.

Međunarodni aerodrom Burgas nalazi se na 36km od Sunčevog brega, a luka i železnička stanica Burgas na 40km. Postoje redovne autobuske linije sa regionalnim centrom Burgasom (40km) i gradom Varna koji se nalazi na 90km severno od letovališta.

Odmaralište razpolaže sa peščanom plažom dužine oko 10km i širine od 30 pa i do 100m, koja je celom svojom dužinom od sitnog, zlatnožutog peska, u čijim zaštićenim delovima rastu 16 vrsti retkih trava. U okviru letovališta izgrađeni su i parkovi. Klimatski uslovi su jako prijatni sa 1700 sunčanih časova od maja do oktobra. Kapacitet samog letovališta je preko 350 000 kreveta. A sve pomenuto upotpunjuje se sadržajima poput: surfinga, skijanja na vodi, jedrenja, tenisa, kuglanja, jahanja, a sa 3 akvaparka i mnogobtojnim otvorenim i zatvorenim bazenima i mini-golfom Sunčev breg svojim gostima pruža interesantiji i nesvakidašnji odmor.

Detalji:
Kompleks je udaljen oko 500 m od dve plaže – “Bedroom” i “Cacao Beach” i istovremeno je u blizini centra Sunčevog Brega gde su smešteni najbolji restorani, barovi, kafići i prodavnice.
Kompleks je centar za mlade i ima mnogo sadržaja koji će osigurati zanimljiv i udoban boravak.

Sadržaj: recepcija, zona za decu, restoran, supermarket i bazene za odrasle i decu i parking.

Svaki apartman i studio sadrrži: TV sa kablovskim kanalima, frižder, klimu, kupatilo, terasu.

Cenovnik:
Cene su po osobi u evrima, za 10 noćenja na bazi punog pansiona.

U pratnji 2 odrasle osobe, dete do 7 godina – besplatno. U pratnji 2 odrasle osobe, dvoje dece 7-13 godina, plaćaju po 50% od cene. U pratnji 3 odrasle osobe, 1 dete od 7 do 13 godina – besplatno. U pratnji 3 odrasle osobe, prvo dete od 7 do 13 godina – besplatno, a drugo dete od 7 do 13 godina, plaća 50%. U pratnji 4 odrasle osobe jedno dete od 7 do 13 godina plaća 8€ dnevno, samo za hranu. U pratnji 5 odraslih osoba, 6. odrasla osoba plaća 50% od cene.

Cene su po studiu/apartmanu u evrima, za 10 noćenja.
U apartmanu 2+2, moguće je doplatiti pomoćni ležaj za petu osobu po ceni od 7€ dnevno.

Dodatne informacije:
Napomena: u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta u trenutku rezervacije, smeštaj može biti u studijima ili apartmanima. Studio: 2 – 3 osobe. Apartmani: 4-6 osoba.

Aranžman obuhvata:

-10 noćenja na bazi punog pansiona/samo noćenja,
-tehničko vođstvo i organizaciju puta

Aranžman ne obuhvata:

-prevoz
-boravišnu taksu, 5€ po osobi (plaća se u agenciji),
-međunarodno zdravstveno osiguranje

Način plaćanja:

-30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, a ostatak minimum 15 dana pre početka putovanja po srednjem kursu NBS na dan uplate,
-40% prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem čekova građana ili administrativne zabrane.

Cene prevoza u evrima: