Smešten u centru Sarimsaklija, hotel Roial se nalazi na samoj obali mora. Objekt se otvara direktno na plažu. Ukupno služi za 46 apartmana.

VRSTE SOBA
Sve smeštajne jedinice u objektu su u obliku apartmana. Možete boraviti u bilo kojoj sobi za 2-3 osobe i sobi za 4-5 osoba. Apartmani imaju internet vezu, sedeću grupu, televizor, 24-satnu toplu vodu, kupatilo, toalet, radni sto, ormar, fen za kosu i klima uređaj.

OSOBINE SMEŠTAJA
Hotel Sarımsaklı Roial, koji posluje kao polupansion, poslužuje doručak i večeru na bazi švedskog stola. Obroke možete jesti u restoranskom delu objekta ili u bašti u pratnji platana.

INFORMACIJA O LOKACIJI
Smešten u samom podnožju lepih peščanih plaža Sarimsakli, hotel Roial je udaljen 8 km od centra grada Aivalık i 46 km od aerodroma Balıkesir Koca Seiit. Udaljeno je 18 km od ostrva Cunda, jedne od najvažnijih ruta za odmor u regionu, i 4 km od Seitan Sofrası. Objekat se nalazi na istočnoj strani Sarımsaklı, južno od Kucukkoi. Udaljenost autobuske stanice Sarimsakli do hotela je 400 metara.

OSOBINE HOTELA
Roial Hotel Sarımsaklı sa kapacitetom od 46 soba i 200 kreveta ima svoju privatnu plažu. Vreme ulaska u objekat određeno je 13:00, a vreme izlaska 11:00. Alkohol nije dozvoljen u objektu koji ne prima kućne ljubimce. Usluga recepcije uvek može imati koristi. Hotel ima lift.

OBJEKTI AKTIVNOSTI
Vreme možete provesti na sopstvenoj plaži hotela. Postoje otvoreni i zatvoreni sektori restorana. Tokom dana u kafiću hotela Sarımsaklı Roial možete uz naplatu dobiti tople i hladne napitke.

GARMENTSAKLI ROIAL HOTEL Benefits CONS
Hotel ima modernu strukturu.
Izuzetno dobro održavan
U neposrednoj blizini plaže i uz obalu mora
Do centralnih mesta je lako doći peške.
Terasa i bašta se mogu koristiti u bilo koje vreme
Obroke možete jesti u bašti.
Hotel takođe ima lift
More je izuzetno pogodno za ronjenje.

 

 

Program putovanja:

1. dan Polazak
Polazak iz Beograda u 12:00 sa dogovorenog mesta, sastanak putnika u 11:30. Putovanje auto-putem Beograd-Niš-Dimitrovgrad, ka Bugarskoj sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja kroz Bugarsku.

2. dan Dolazak
Ulazak u Tursku u jutarnjim satima. Prelazak Dardanela kod Čanakala trajektom i nastavak puta do Sarimsaklija. Dolazak u Sarimsakli u prepodnevnim satima. Smeštaj u odabrani hotel (ulaz u sobe posle 14:00). Slobodno vreme. Noćenje.

3. - 11./16. dan Boravak
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge - 10 ili 15 noćenja

12. ili 17. dan Povratak
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge - 10 ili 15 noćenja

13. ili 18. dan Povratak
Dolazak u Srbiju u prepodnevnim satima. Kraj usluga.