SOFIJA

Sofija, glavni grad Republike Bugarske okružen izuzetno lepim pastoralnim oblastima, nalazi se u podnožju planine popularne kod skijaša, Vitoše. Sofija, čija istorija obuhvata čitavih sedam milenijuma, bogata je ruševinama iz raznih perioda i jedan je od najstarijih gradova u Evropi. Narodni istorijski muzej je jedan od najprostranijih u Istočnoj Evropi. Široki, kaldrmisani bulevari, elegantni butici i energični noćni život glavne su atrakcije ovog grada od 1,3 miliona stanovnika. Trolejbusi, tramvaji i autobusi kreću se kroz sve oblasti ovog dinamičnog grada.

 

TERMIN PUTOVANjA:02.03.2024

CENA ARANŽMANA: 2000

 

U cenu je uračunato:
*prevoz turističkim autobusima na datoj relaciji sa pratećom opremom (CD, klima…)
*obilasci prema programu,
*troškovi organizacije putovanja,
*pratnja licenciranog turističkog vodiča.

 

U cenu nije uključeno:
*međunarodno zdravstveno osiguranje,
*individualni troškovi koji nisu predviđeni programom.

 

Uslovi plaćanja: 30% prilikom rezervacije,ostatak 5 dana pre polaska.

Minimum prijavljenih putnika za realizaciju aranžmana je 20.
U slučaji nedovoljno prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja najmanje 2 dana pre polaska ili spajanja grupe sa drugom agencijom.

NAPOMENA:Ovaj program ujedno predstavlja i predugovorno obaveštenje

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja

Miki & Miki travel OTP br. 31/2023

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Niša (vreme i mesto polaska ce biti naknadno definisano). Putovanje do Sofije sa usputnim pauzama radi odmora I obavljanja graničnih formalnosti. Po dolasku obilazak centra grada: crkva Aleksandra Nevskog,statua Svete Sofije,zaštitnice grada, crkva Svete Nedelje u kojoj se nalaze mošti srpskog kralja Milutina,zgrada Parlamenta… Slobodno vreme u centru grada. Odlazak do najvećeg šoping centra na Balkanu “The Mall”.Slobodno vreme za kupovinu I individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Dolazak u večernjim časovima.