SOFIJA

> SHOPPING <
06.02.2021.

CENA ARANŽMANA: 1.300 dinara po osobi

CENA ARANŽMAN OBUHVATA:

– prevoz autobusom na navedenoj relaciji;
– usluge turističkog vodiča – pratioca;
– organizaciju putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA :

– troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja;
– putnikove individualne troškove.

NAPOMENA:
– Izlet nije obuhvaćen garancijom putovanja

Sofija, glavni grad Republike Bugarske okružen izuzetno lepim pastoralnim oblastima, nalazi se u podnožju planine popularne kod skijaša, Vitoše. Sofija, čija istorija obuhvata čitavih sedam milenijuma, bogata je ruševinama iz raznih perioda i jedan je od najstarijih gradova u Evropi. Narodni istorijski muzej je jedan od najprostranijih u Istočnoj Evropi. Široki, kaldrmisani bulevari, elegantni butici i energični noćni život glavne su atrakcije ovog grada od 1,3 miliona stanovnika. Trolejbusi, tramvaji i autobusi kreću se kroz sve oblasti ovog dinamičnog grada.

Polazak iz Niša u 06:00h sa parkinga TEMPA. Jutarnja vožnja preko graničnog prelaza Gradina sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti, odmora i osveženja.

Dolazak u Sofiju u prepodnevnim časovima i odlazak do centra grada. Panoramsko razgledanje grada. Slobodno vreme u centru za doručak, šetnju i šoping (tržni centar The Mall http://www.themall.bg , Serdika itd.). The Mall je jedan od najvećih šoping centara na ovim prostorima sa preko 120 prodavnica sa ženskom, muškom i dečijom odećom, obućom, galanterijom, donjim rubljem, kućnim potrebštinama i idejama za slobodno vreme s popustima tokom cele godine. Slobodno vreme za šoping, razgledanje i ručak u jednom od brojnih restorana. Nakon toga odlazak do Jambo-a. Jambo nudi širok asortiman igračaka, za sve uzraste i svačiji ukus, proizvode za bebe, kancelarijski pribor, sezonsku robu, robu za uredjenje doma.

U poslepodnevnim časovima, planiran je polazak za Srbiju. Dolazak u Niš u kasnim večernjim časovima.