27. MAJ – 31. MAJ

CENA ARANŽMANA: 59€

Manastir Ostrog je manastir Srpske pravoslavne crkve. Smešten je uz skoro vertikalnu liticu, visoko na planini Ostroška greda u Crnoj Gori. Manastir je posvećen Svetom Vasiliju Ostroškom i spada među najposećenije u jugoistočnoj Evropi.

Sutomore predstavlja jedno od najpopularnijih mesta na crnogorskoj obali. Sutomore pripada opštini Bar. Obala kojoj Sutomore pripada smatra se najlepšom na južnom Jadranu a zahvaljujući planinaskim lancima u zaleđu, širokoj plaži i otvorenom moru stvorena je idealna klima u ovom području.

Budva se nalazi u samom srcu Budvanske rivijere i predstavlja jedno od najstarijih naselja na Jadranu. Kamene zidine Starog grada kriju uzane ulice, stare kamene kućice, veliki broj restorana i prodavnica.

Cena aranžmana obuhvata:
• Organizovan prevoz na relaciji NIŠ – OSTROG – SUTOMORE – NIŠ
• Dva noćenja u vili DUNJA na bazi polupansiona (doručak i večera)

Cena aranžmana ne obuhvata:
• Fakultativnu posetu Budvi u iznosu od 10€
• Individualne troškove putnika

Program je rađen na bazi od minimum 15 putnika.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Raspored razgledanja se može menjati u zavisnosti od rasporeda rada muzeja, slobodnih termina po lokalitetima i vremenskih uslova. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja (redosledu i vremenu) usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak, zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično). Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika najkasnije do 5 dana pred polazak na putovanje. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja agencije OTP 500/2020 kategorija A10.

 

PROGRAM PUTOVAJA:

PRVI DAN 27.MAJ 2021: NIŠ – OSTROG
Planirani polazak iz Niša u 21h na parkingu ispred TC RODA, bivši Merkator, Vizantijski bulevar br. 1, Niš. Vožnja ka Ostrogu uz kraće pauze radi odmora i osveženja.

DRUGI DAN 28.MAJ 2021: OSTROG - SUTOMORE
Dolazak na Ostrog u jutarnjim časovima. Poseta Manastiru Ostrog koji se nalazi na planini Ostroška greda u Crnoj Gori. Poseta maastiru i slobodno vreme u trajanju od 5h.
Polazak za Sutomore u ranim popodnevnim satima. Dolazak u Sutomore i smeštaj u vili Dunja. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

TREĆI DAN 29. MAJ 2021: SUTOMORE – BUDVA
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u Sutomoru. Fakultatitna poseta Budvi u 16h. Povratak za Sutomore je planiran oko 22h. Večera. Noćenje.

ČETVRTI DAN 30.MAJ 2021: SUTOMORE – NIŠ
Doručak. Slobodno vreme u Sutomoru za individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju je planiran za 18h. Vožnja ka Srbiji uz kraće pauze radi odmora i osveženja.

PETI DAN 31. MAJ 2021: NIŠ
Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima.