Manastir Ostrog je manastir Srpske pravoslavne crkve. Smešten je uz skoro vertikalnu liticu, visoko na planini Ostroška greda u Crnoj Gori. Manastir je posvećen Svetom Vasiliju Ostroškom i spada među najposećenije u jugoistočnoj Evropi.

Sutomore predstavlja jedno od najpopularnijih mesta na crnogorskoj obali. Sutomore pripada opštini Bar. Obala kojoj Sutomore pripada smatra se najlepšom na južnom Jadranu a zahvaljujući planinaskim lancima u zaleđu, širokoj plaži i otvorenom moru stvorena je idealna klima u ovom području.

TERMIN PUTOVANjA :

Cena aranžmana obuhvata:
• Organizovan prevoz na relaciji NIŠ – OSTROG – SUTOMORE – NIŠ
• Noćenje sa doručkom  u vili Mediteran

Cena aranžmana ne obuhvata:
•  Zdravstveno osiguranje
• Individualne troškove putnika

Program je rađen na bazi od minimum 20 putnika.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Raspored razgledanja se može menjati u zavisnosti od rasporeda rada muzeja, slobodnih termina po lokalitetima i vremenskih uslova. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja (redosledu i vremenu) usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak, zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično). Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika najkasnije do 5 dana pred polazak na putovanje.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja

Miki & Miki travel OTP 31/2022

 

 

 

 

PROGRAM PUTOVAJA:

PRVI DAN : NIŠ – OSTROG
Planirani polazak iz Niša oko 07h sa parkinga kod Disa. Vožnja ka Ostrogu sa kraćim pauzama radi odmora. Dolazak na Ostrog u popodnevnim časovima. Poseta manastiru Ostrog koji se nalazi na planini Ostroška greda u Crnoj Gori. Slobodno vreme. Noćenje.

DRUGI DAN : OSTROG - SUTOMORE
Posle liturgije polazak za Sutomore. Dolazak u Sutomore i smeštaj u vili Mediteran (Zagrađe). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

TREĆI DAN SUTOMORE – NIŠ
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Niš u popodnevnim časovima. Dolazak u Niš u kasnim večernjim satima.