OSTRVO KRF je jedno od sedam Jonskih ostrva. Poznat je po prelepim peščanim plažama, tavernama, restoranima. Mnogobrojni spomenici posvećeni srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata, muzej i srpski konzulat „Srpska kuća“, smešteni u samom gradu Krfu i ostrvu Vido su nezaobilazna su mesta za obilazak turista koji letuju na Krfu. Tokom boravka, HaloTravel sa inopartnerom na Krfu, organizuje mnogobrojne izlete, grad Krf, ostrvo Vido, Paleokastrica, krstarenje brodićem oko ostrva, izlet do ostrva Paxos i Antipaxos, i mnoge druge. Zaštitnikom ostrva se smatra Sv.Spiridon, čije svete mošti se nalaze u istoimenoj crkvi u centru grada Krfa.

IPSOS je letovalište na ostrvu Krf. Od malog ribarskog naselja postao je jedan od najmodernijih centara Krfa. Plaža je dugačka oko 2 kilometra, delom peščana i delom šljunkovita. , Veliki broj taverni, restorana, hotela, barova uz plažu, nude i mesta dobre zabave i provoda. Ipsos se nalazi na samo 15 minuta vožnje od grada Krfa, do grada saobraća grdaski prevoz tokom dana, tako da vrlo lako možete da koristite sve pogodnosti koje njegova lokacija pruža.

Opis smeštaja:
Vila Terra Sole je potpuno nova vila, raspolaže 1/2,1/2+1, 1/3 studijima i 2+1 kao i 2+2 duplex apartmanima. Nalazi se svega 180m od plaže u Ipsosu. Lokalni prevoz do grada Krfa saobraća tokom dana, sa autobuskog stajališta blizu vile. Gosti mogu koristiti bazen u neposrednoj blizini vile, uz obavezno plaćanje jednog pića. Marketi i prodavnice, šetalište, se nalaze na par minuta hoda od vile. Studiji prostrani, svetli, funkcionalni, sa terasom. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta (5 eur po danu za svaku smeštajnu jedinicu). WiFi besplatan za goste vile. Agencija ne snosi odgovornost za brzinu i kvalitet interneta.

Cenovnik:

U PRIPREMI ….

 

Cene u tabeli su iskazane u evrima po osobi, paket aranžman.
Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– avio prevoz Niš-Krf-Niš, sa jednim komadom ručnog kabinskog prtljaga/torbom (40x20x25 cm),
– transfer modernim minautobusom ili autobusom, aerodrom-smeštaj-aerodrom,
– smeštaj na bazi 7, 10,11 ili 14 noćenja, zavisno od izabranog datuma polaska,
– usluge predstavnika agencije na destinaciji

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– doplata za boravišnu taksu, plaća se u na licu mesta u iznosu 0,5€ po danu po danu boravka po std/app.
– putno zdravstveno osiguranje ( po cenovniku osig. kompanija)
– doplatu za korišćenje klime, 6€ po smeštajnoj jedinici, po danu
– ishrana tokom boravka i realizacije aranžmana,
– doplate za prtljag na letu (10kg kabinski 30€, 10kg čekirani prtljag 40€, čekirani prtljag 20kg staje 55€) za oba pravca u momentu rezervacije,
– doplate za izbor sedišta u avionu, 6€ po pravcu po osobi (cena podložna promeni),
– kasnije doplate za prtljag (više od navedenih), izmene tarife, promenu imena i sl., kao i ostale usluge koje ovim programom nisu pomenute

First minute akcija:
* 5% popusta za rane rezervacije

Način plaćanja:
* rezervacija uplatom 20% iznosa aranžmana, 30% do 01.aprila, ostatak do 21 dan pre polaska,

Odloženo plaćanje:
* rezervacija uplatom 20% iznosa aranžmana, 30% do 01.aprila, ostatak na rate do kraja godine,
* ostatak (iznos do 50% aranžmana) deponovanjem čekova, adm.zabrane ili kreditnom karticom, na rate do 10.12.2022
Deponovanje čekova, ili overene administrativne zabrane, kreditne kartice obavezno najkasnije 7 dana po rezervaciji.

NAPOMENA: za način plaćanja, neophodno je da se klijent izjasni prilikom rezervacije, i način plaćanja se definiše Ugovorom o putovanju. Za način plaćanja (odloženo u ratama, delom pre delom posle puta), rok za dostavu čekova građana ili adm. zabrane na platu je 7 dana nakon rezervacije. Ukoliko klijent nije deponovao garanciju plaćanja u datom roku, agencija organizator će smatrati da je izabran način plaćanja DO POLASKA. Administrativne zabrane važe za radnike preduzeća/ustanova sa kojima organizator ima ugovor o saradnji i važe na originalnom obrascu organizatora.

Čekovi se datiraju na 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova ( b.r.l.k., adresa,tel.).

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan –
moguć transfer do aerodroma (Beograd,Čačak, Vranje, Bor,cena zavisi od broja putnika).
Moguć organizovan parking za auta uz nadoknadu po tarifi, (za goste koji dolaze autom do aerodroma)
Okupljanje na aerodromu Konstantin Veliki 2 časa pre leta,
Direktan let za Krf, po sletanju transfer do izabranog smeštaja. Odmor. Noćenje

2.-8.dan/11/12/ 15. dan
odmor, uz mogućnost organizovnja fakultataivnih izleta u saradanji sa inopartnerom na Krfu.

8.dan/11/12 ili 15. dan
(zavisno od dužine boravka ). Transfer do aerodroma, prijava za let.
Direktan let, sletanje na aerodrom Konstantin Veliki. Kraj programa.

POPUSTI ZA DECU:
Jedno dete od 0 do 1,99 godina u pratnji 2 punoplatežne osobe plaća 65€-75€, zavisno od termina, a po ceni iz cenovnika,
nema sedište u avionu i na transferu, koristi zajednički ležaj.
Jedno dete do 8 godina, u pratnji 2 punoplatežne osobe plaća 169€-179€, zavisno od termina, a po ceni iz cenovnika,
ima sedište u avionu i na transferu, koristi zajednički ležaj.

OPIS SMEŠTAJA:
Ipsos – Pirgi
letovalište na ostrvu Krfu sve popularnije iz godine u godinu. Od malog ribarskog naselja postao je jedan od najmodernijih centara Krfa, poznato danas po mestu dobrog provoda. Plaža je dugačka oko 2 kilometra, delom peščana i delom šljunkovita. Velike su mogućnosti za sportske aktivnosti, a takodje nudi i veliki broj restorana, hotela i apartmana. Ipsos se nalazi na samo 15 minuta vožnje od grada Krfa, tako da vrlo lako možete da koristite sve pogodnosti lokacije na kojoj se ova destinacija nalazi. Takođe, dobra je polazna tačka za obilazak ostalih plaža i destinacija tokom boravka, na ovom predivnom ostrvu.

Vila Terra Sole je potpuno nova moderna vila, raspolaže 1/2,1/2+1, 1/3 studijima i 2+1 kao i 2+2 duplex apartmanima. Nalazi se svega 190m od plaže u Ipsosu. Studija i apartmani moderno opremljeni, sa klimom (korišćenje 6€ dnevno, plaća se u vili), sa terasom ka ulici ili ka dvorištu, opremljeni modernom komplet kuhinjom sa veš mašinom. Većina duplex apartmana 2+2 ima dva kupatila (za svaku sobu). Lokalni prevoz do grada Krfa saobraća tokom dana, sa autobuskog stajališta blizu vile. Gosti mogu koristiti bazen u neposrednoj blizini vile, uz obavezno plaćanje jednog pića. Marketi i prodavnice, šetalište, se nalaze na par minuta hoda od vile. Kavlitetna WiFi mreža besplatna za goste vile, ali agencija ne može snositi odgovornost za brzinu interneta.
Zamena posteljine na 7 dana, peškira na 3 ili 4 dana.

VAŽNE NAPOMENE:
* Obavezno proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska dva dana ranije.
* Obavezno preuzeti Opšte uslove putovanja organizatora i sa istim se upoznati pre prijave za aranžman,
* pročitati i proučiti detaljan opis smeštaja (lokacija, udaljenost od plaže, centra, usluga, servis…) prilikom rezervacije
* Detaljan opis kuća dostupan na sajtu organizatora za leto 2022.
* Putnici ulaze u očišćenje, spremljene sobe, ali su u obavezi da tokom boravka sami vode računa o higijeni istih,
* Putnici su dužni da se pridržavaju kućnog reda (kućni red možete dobiti blagovremeno u agenciji).
* agencija ne snosi odgovornost u slučaju da granične ili carinske vlasti ne dozvole izlazak (iz Srbije) klijentu, ili ulazak na teritoriju Makedeonije i EU u tom slučaju se smatra da je putnik odustao od putovanja
* Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda (ležaj/krevet je dužine 185 – 190 cm, a širine, normalan 75 – 90 cm i francuski-bračni 120 – 140 cm). Broj osoba iz cenovnika ne znači i broj kreveta u studiu/apartmanu, već mogućnost da se smesti taj broj osoba, bilo u standardnim bilo u bračnim krevetima.

OSIGURANJE I GARANCIJA PUTOVANJA: U cenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Organizator savetuje zaključenje osiguranja koje nije zakonom obavezno i to osiguranje putne odgovornosti, osiguranje od otkaza putovanja, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda. Ukoliko Organizator i Posrednik nude putna osiguranja, radi se samo o posredovanju. Ugovor o osiguranju se zaključuje, samo između Putnika i osiguravajuće kompanije, kome se eventualni zahtevi direktno upućuju. Treba da pročitate uslove osiguranja i obaveze iz ugovora o osiguranju. Premije osiguranja nisu sastavni deo cene putovanja i dospevaju odmah pri zaključivanju ugovora o osiguranju. Potpisivanjem Ugovora, Putnik potvrđuje da mu je informisan i upućen na obezbeđenje, paketa putnog osiguranja. Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 300 eura i garanciju putovanja za kategoriju licence A-10 u visini od 50.000 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište. Garancija po Ugovoru o Bankarskoj garanciji 700761-020681/VV od 03.12.2020. zaključenog sa ugovaračem bankarske garancije Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, Bankarska garancija 700761-020681/VV od 03.12.2020.. ProCredit banke a.d. Beograd. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, neopozivo, na prvi poziv i bez prigovora, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja,kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, pisanim putem ili telegramom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnanžne i izvršne sudske presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja , koje su putnici dužni da preuzmu prilikom rezervacije, i sa kojim su dužni da se upoznaju, što potvrđuju potpisom na ugovoru o putovanju. Program rađen na bazi minimum 45 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 7 dana pre puta.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja, licenca OTP br,217/2021

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan –
moguć transfer do aerodroma (Beograd,Čačak, Vranje, Bor,cena zavisi od broja putnika).
Moguć organizovan parking za auta uz nadoknadu po tarifi, (za goste koji dolaze autom do aerodroma)
Okupljanje na aerodromu Konstantin Veliki 2 časa pre leta,
Direktan let za Krf, po sletanju transfer do izabranog smeštaja. Odmor. Noćenje

2.-8.dan/11/12/ 15. dan
odmor, uz mogućnost organizovnja fakultataivnih izleta u saradanji sa inopartnerom na Krfu.

8.dan/11/12 ili 15. dan
(zavisno od dužine boravka ). Transfer do aerodroma, prijava za let.
Direktan let, sletanje na aerodrom Konstantin Veliki. Kraj programa.