INFORMACIJE O SKIJALISTU

Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope. Kopaonik poseduje i neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine.Vrhunski uredjeni tereni skijaškog centra Kopaonik sa preko 50 km staza za alpsko skijanje i 18 km staza sa nordijsko skijanje, pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do skijaša vrhunskih sposobnosti, snowboarderima, zaljubljenicima u noćno skijanje, skijaško trčanje i čine boravak na Kopaoniku nezaboravnim. Na ski stazama Karaman greben, Pančićev vrh i Duboka je instaliran sistem za veštačko osnežavanje, sezona skijanja traje duže a skijaši više ne zavise od klimatskih prilika.

Kopaonik je omiljeni zimski centar medju mladjom populacijom zbog dobre zabave i bogatog noćnog života. Porodice sa decom mogu uživati u raznovrsnim sadržajima snowparka uz zimske aktivnosti – sankanje, klizanje. Za najmlađe i početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji obezbeđen prostor „ski vrtića“ sa pokretnom trakom koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.

Svako ko je u potrazi za sjajnim provodom koji bi upotpunio aktivan odmor na snegu, na pravom je mestu. Kopaonik je poznat po odličnoj aprè-ski zabavi koja se do ranih jutarnjih časova nastavlja u nekom od velikog broja kafića, barova, diskoteka, klubova i restorana turističkog centra.

Skijalište Kopaonik n.v. 1.770 – 2.017 m(Pančićev vrh) Ukupna dužina staza za alpsko skijanje 50km, ukupna dužina staza za nordijsko skijanje 18 km.
– 15 plavih staza, 9 crvenih staza, 7 crnih staza
– broj ski liftova i žičara – 24 uključujući dečiji ski vrtić (4 nove isklopive četvorosedežnice, 2 fiksne četvorosedežnice, 5 dvosedežnica, 3 vučnice „sidro“, 9 ski liftova „tanjir“, dečiji ski vrtić).
– ukupan kapacitet žičara – 30.000 skijaša/sat, maksimalna visinska razlika -512m
– Najduža staza – 3,5km , dužina osvetljene staze za noćno skijanje Malo jezero – 450m.
– Tri staze po FIS standardu za slalom: veleslalom, super veleslalom i spust

TERMIN PUTOVANjA:

                                                         

       CENA ARANŽMANA:

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • prevoz viskopodnim turističkim autobusom ili kombijem(A/C, audio, video..) na relaciji Niš – Kopaonik – Niš ;
  • organizacija putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Dodatne usluge na zahtev klijenata (ski pass, ski škola, ski oprema);
  • individualne troskove.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja

Miki & Miki travel OTP BR.21/22

Program putovanja:

Polazak iz Niša je planiran u 07:00h sa parking kod hipermarketa “Dis”, Niš.

Prevoz do Kopaonika. Dolazak oko 10h na Kopaonik.

Slobodno vreme do 16:30h kada je planiran polazak sa Kopaonika. Dolazak u Niš u večernjim satima.