Sunčev breg je letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske na samo 30km severno od Burgasa. Ovo najmodernije letovalište na Crnom moru smešteno je u 8km dugom peščanom zalivu koji formira polumesec, okrenut na istok. Severna deo letovališta blago se uzdiže uz poslednje obronke Stare planine, gde se graniči sa gradićem Sveti Vlas. Na južni deo praktično se nastavlja novi Nesebar u čijem je podužetku poluostrvo na kome se nalazi drevni grad Nesebar, koji je pod zaštitom UNESCOa.

Međunarodni aerodrom Burgas nalazi se na 36km od Sunčevog brega, a luka i železnička stanica Burgas na 40km. Postoje redovne autobuske linije sa regionalnim centrom Burgasom (40km) i gradom Varna koji se nalazi na 90km severno od letovališta.

Odmaralište razpolaže sa peščanom plažom dužine oko 10km i širine od 30 pa i do 100m, koja je celom svojom dužinom od sitnog, zlatnožutog peska, u čijim zaštićenim delovima rastu 16 vrsti retkih trava. U okviru letovališta izgrađeni su i parkovi. Klimatski uslovi su jako prijatni sa 1700 sunčanih časova od maja do oktobra. Kapacitet samog letovališta je preko 350 000 kreveta. A sve pomenuto upotpunjuje se sadržajima poput: surfinga, skijanja na vodi, jedrenja, tenisa, kuglanja, jahanja, a sa 3 akvaparka i mnogobtojnim otvorenim i zatvorenim bazenima i mini-golfom Sunčev breg svojim gostima pruža interesantiji i nesvakidašnji odmor.

Detalji:
Hotel se nalazi u drugoj liniji hotela, na 300m od plaže.

Sadržaj hotela: lift, sef na recepciji (doplaćuje se), bazen, Wi-Fi u lobiju (doplaćuj se), prodavnica, menjačnica, restoran, bar, bazen za decu, dečiji krevetac (doplaćuje se), masaža (doplaćuje se), đakuzi (doplaćuje se).

Sadržaj soba i apartmana: klima, terasa, TV SAT, telefon, mini bar, kupatilo, fen za kosu.

Cenovnik:

Dodatne informacije:

*SOBA PB – pogled bazen

Soba 2+2: dete do 3 godine besplatno. U pratnji 2 odrasle osobe: prvo dete od 3 do 13 godina na pomoćnom ležaju besplatno, drugo dete od 3 do 13 godina na pomoćnom ležaju 50%. Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju plaća 70%. U pratnji 1 odrasle osobe: prvo dete od 3 do 13 godina na redovnom ležaju plaća 100%, drugo dete od 3 do 13 godina na pomoćnom ležaju plaća 30%. Doplata za jednokrevetnu sobu 100%.

*APP 4+2 PB – pogled bazen

Apartman: 4+2: minimum 3 punoplative osobe. U pratnji 3 punoplative osobe dete do 3 godine besplatno. U pratnji 3 punoplative osobe prvo dete od 3 do 13 godina plaća 50% cene, drugo dete od 3 do 13 godina besplatno, treće dete od 3 do 13 godina plaća 50%. Četvrta odrasla osoba plaća 70% cene, peta odrasla osoba plaća 50% cene.

Aranžman obuhvata:

-10 noćenja na bazi all inclusive – a
-tehničko vođstvo i organizaciju puta

Aranžman ne obuhvata:

-prevoz
-boravišnu taksu, 5€ po osobi (plaća se u agenciji),
-međunarodno zdravstveno osiguranje

Način plaćanja:

-30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, a ostatak minimum 15 dana pre početka putovanja po srednjem kursu NBS na dan uplate,
-40% prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem čekova građana ili administrativne zabrane.

Cene prevoza u evrima: