Pomorije (bugarski Поморие ) se nalazi na skoro pa na sredini bugarskog primorja i sve vam je blizu. Sve je na dohvat ruke, i obližnji Burgas, Nesebar, Sozopol, čak i Zlatni Pjasci na severu ili Ahtopol na krajnjem jugu.

Pomorje je grad i primorsko odmaralište u južnoj Bugarskoj i nalazi se na uskom kamenitom poluostrvu u zalivu Burgas u južnom delu bugarske obale Crnog mora.

Pripada oblasti Burgas, a od samog grada je udaljeno 20 km. Najpoznatije, tj. najmasovnije bugarsko odmaralište Sunčev breg udaljeno je od Pomorja samo 18 km. Ovaj gradić je administrativni centar opštine Pomorje, a u njegovoj blizini se se nalazi i istoimeno slano jezero čuveno po svom lekovitom blatu koje se koristi u balneološkim centrima širom zemlje.

Danas je grad poznat kao turističko mesto sa nizom plaža u čijoj se pozadini uzdižu obronci Stare planine. Pomorje je jako lep morski grad sa širokom plažom pokrivenom finim peskom, koji je na nekim mestima gotovo crn. Plaža ima ekološku nagradu Plava zastava što je garancija čistoće i uređenosti. Klima je izuzetno pogodna, sa puno sunčanih dana i sa prosečnom temperaturom mora u julu od 23ºC.

O Hotelu:
Hotel PAROS se nalazi na 100 m od mora i na 350m od plaže.

Sadržaj hotela: sef na recepciji (doplaćuje se 1,5€ po danu), WI-FI, parking, kolevka za bebu (2,5€ po danu).
Sadržaj soba: kupatilo, klima, terasa, frižider, TV.

Cenovnik:

Cene su izražene u eurima po osobi, za 10 noćenja sa doručkom.

Dodatne informacije

Popusti i doplate:

Sobe: Deca do 2 godine besplatno. U pratnji 2 odrasle osobe: dete od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju besplatno. U pratnji jedne odrasle osobe, prvo dete od 2 do 12 godina plaća 50%, drugo dete od 2 do 12 godina plaća 50%. Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju plaća 70%.

Doplata za večeru: 8€ dnevno po osobi za odrasle, 4€ dnevno za decu.

Aranžman obuhvata:

-10 noćenja sa doručkom
-tehničko vođstvo i organizaciju puta

Aranžman ne obuhvata:

-prevoz
-boravišnu taksu, 5€ po osobi (plaća se u agenciji),
-međunarodno zdravstveno osiguranje

Način plaćanja:

-30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, a ostatak minimum 15 dana pre početka putovanja po srednjem kursu NBS na dan uplate,
-40% prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem čekova građana ili administrativne zabrane.

Cene prevoza u eurima: