Pomorije (bugarski Поморие ) se nalazi na skoro pa na sredini bugarskog primorja i sve vam je blizu. Sve je na dohvat ruke, i obližnji Burgas, Nesebar, Sozopol, čak i Zlatni Pjasci na severu ili Ahtopol na krajnjem jugu.

Pomorje je grad i primorsko odmaralište u južnoj Bugarskoj i nalazi se na uskom kamenitom poluostrvu u zalivu Burgas u južnom delu bugarske obale Crnog mora.

Pripada oblasti Burgas, a od samog grada je udaljeno 20 km. Najpoznatije, tj. najmasovnije bugarsko odmaralište Sunčev breg udaljeno je od Pomorja samo 18 km. Ovaj gradić je administrativni centar opštine Pomorje, a u njegovoj blizini se se nalazi i istoimeno slano jezero čuveno po svom lekovitom blatu koje se koristi u balneološkim centrima širom zemlje.

Danas je grad poznat kao turističko mesto sa nizom plaža u čijoj se pozadini uzdižu obronci Stare planine. Pomorje je jako lep morski grad sa širokom plažom pokrivenom finim peskom, koji je na nekim mestima gotovo crn. Plaža ima ekološku nagradu Plava zastava što je garancija čistoće i uređenosti. Klima je izuzetno pogodna, sa puno sunčanih dana i sa prosečnom temperaturom mora u julu od 23ºC.

Detalji:
Hotel Paradise se nalazi u Starom Pomorju, na 50 m od mora i 500 m od najbliže plaže.
U sklopu hotela su restoran, recepcija, parking (besplatan).
Sobe sadrže: terasu, kupatilo, minibar, klimu, kablovsku televiziju, wi-fi (besplatan).

Cenovnik:
Cene u tabeli su po osobi za 10 noćenja sa doručkom.

Dodatne informacije

Popusti i doplate:

Sobe: Dete do 4 godine besplatno u pratnji dve punoplative osobe. U pratnji 2 odrasle osobe: dete od 4 do 12 godina na pomoćnom ležaju plaća 30%. Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju plaća 70%. U pratnji 1 odrasle osobe prvo dete do 12 godina plaća 70%, drugo dete do 12 godina plaća 50%.
Doplata za jednokrevetnu sobu je 60%
Doplata za ručak je 6e za odrasle, 3€ za decu
Doplata za večeru je 7.5€ za odrasle i 4€ za decu

Aranžman obuhvata:

-10 noćenja sa doručkom
-tehničko vođstvo i organizaciju puta

Aranžman ne obuhvata:

-prevoz
-boravišnu taksu, 5€ po osobi (plaća se u agenciji),
-međunarodno zdravstveno osiguranje

Način plaćanja:

-30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, a ostatak minimum 15 dana pre početka putovanja po srednjem kursu NBS na dan uplate,
-40% prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem čekova građana ili administrativne zabrane.

Cene prevoza u eurima: