O hotelu
Objekat Mercia Hotels & Resorts nalazi se na svega 200 metara od mora, a u ponudi ima privatni prostor na plaži, bazen na otvorenom i spa sadržaje. Gostima je na raspolaganju klimatizovani smeštaj sa satelitskom televizijom i mini-barom. WiFi je dostupan u celom objektu.
Sobe u objektu Mercia Hotels & Resorts imaju moderan nameštaj i sopstvena kupatila sa fenom za kosu. Svaka soba je klimatizovana i sadrži TV sa satelitskim kanalima, kao i pribor za čaj i kafu. Pojedine prostrane suite jedinice poseduju kadu, dok ostale imaju tuš.
Obilan doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana. U baru se poslužuju osvežavajuća pića.
Spa sadržaji uključuju tursko kupatilo, saunu i salu za fitnes, a dostupne su i usluge masaže. Osim toga, za goste su obezbeđeni sadržaji za sastanke, ostava za prtljag i usluga pranja veša. Prostor oko bazena je idealan za sunčanje. U hotelskom foajeu se nalazi i biblioteka.
Objekat Mercia Hotels & Resorts nalazi se na samo 12 km od Izložbenog centra Tuyap i 50 km od Aerodroma Istanbul. Međunarodni aerodrom Sabiha Gokčen udaljen je 100 km. U okviru objekta je dostupan privatni parking.

Cenovnik

Cena aranžmana obuhvata:
* smeštaj u izabranom hotelu sa navedenom uslugom.
* klima, ležaljke i suncobrani su besplatni oko bazena za goste hotela
* organizaciju puta u pratnji vodiča ili usluga smeštaja bez prevoza za putnike na sopstvenom prevozu
* prevoz mini autobusom (20-24 sedišta) ili autobusom (50 sedišta) zavisno od broja putnika

Cena aranžmana ne obuhvata:
* međunarodno putno zdravstvenio osiguranje.

PREVOZ:
– Samo prevoz iz Niša je 40€ povratna,za decu do 12godina je 30€-
– Jedan pravac iz Niša je 25€ ,za decu do 12godina je 20€-

Način plaćanja:
sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate.
Način plaćanja do polaska:
-10% prilikom rezervacije aranžmana, ostatak do 10 dana pre puta.
Način plaćanja na rate:
-10% prilikom rezervacije, 40% do 10 dana pre puta, a ostatak aranžmana u jednakim mesečnim ratama, uz deponovanje čekova ili overene administrativne zabrane, do 20.12.2021..
NAPOMENA: za način plaćanja, neophodno je da se klijent izjasni prilikom rezervacije, i način plaćanja se definiše Ugovorom o putovanju. Za način plaćanja (odloženo u ratama, delom pre delom posle puta), rok za dostavu čekova građana ili adm. zabrane na platu je 5 radnih dana nakon rezervacije. Ukoliko klijent nije deponovao garanciju plaćanja u datom roku, agencija organizator će smatrati da je izabran način plaćanja DO POLASKA. Administrativne zabrane važe za radnike preduzeća/ustanova sa kojima organizator ima ugovor o saradnji i važe na originalnom obrascu organizatora.
Čekovi se datiraju na 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova ( b.r.l.k., adresa,tel.).

Napomene u vezi smeštaja:
· U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10h. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis smeštaja dostupan je u agenciji.
· Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
· Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
· U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, moze biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet
· Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
· Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj….)

Opšte i važne napomene:
Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
· Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, au zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
· Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
· Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr.gužva na granicama. Gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)
· Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
· Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
· Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sani da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
· Preporuka je da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdrastveno osiguranje, potvrde o smeštaju..) na web stanici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs, ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranićne vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

Program je rađen na bazi od minimum 15 putnika.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Raspored razgledanja se može menjati u zavisnosti od rasporeda rada muzeja, slobodnih termina po lokalitetima i vremenskih uslova. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja (redosledu i vremenu) usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak, zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično). Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika najkasnije do 5 dana pred polazak na putovanje. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja agencije OTP 500/2020 kategorija A10.

PROGRAM PUTOVANJA SOPSTVENIM PREVOZOM:

1. dan
Mesto polaska - odabrano letovalište
Individualni prevoz od mesta polaska do destinacije. Dolazak u popodnevnim časovima, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi odabrane usluge u hotelu. Broj noćenja prema ugovoru o putovanju

8. dan
Odabrano letovalište – mesto polaska
Korišćenje preostalih usluga. Napuštanje objekta u jutarnjim časovima. Individualni prevoz do mesta polaska.

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSKIM PREVOZOM:

1. dan
Niš
Okupljanje putnika na parkingu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama po potrebi.

2.-8. dan
Kumburgaz
Dolazak jutarnjim časovima. Smeštaj i boravak u hotelu na bazi 7 noćenja i odabrane usluge.

9. dan
Kumburgaz - Niš
Napuštanje hotela. Polazak autobusa oko 14:00h. Vožnja sa kraćim usputnim pauzama po potrebi i na granicama.

10. dan
Niš - ostala mesta
Dolazak na mesto polaska