Hotel Iliria, smešten na obali mora, u ponudi ima restoran u sklopu objekta u kome se služe jela tradicionalne albanske kuhinje, kao i vrt i bar. Pored toga nudi besplatan bežični internet. Nalazi se na 500 metara od centra Sarande.

Sve klimatizovane sobe poseduju balkon s kog se pruža delimičan ili direktan pogled na more. Svaka smeštajna jedinica sadrži kablovsku televiziju, frižider i kupatilo sa tušem. Pojedine smeštajne jedinice uključuju jednostavno opremljenu čajnu kuhinju.

Zamak Lekursi (Lëkurësi) iz 16. veka udaljen je svega 1 km, a ostaci antičkog grčkog grada Fenikija udaljeni su 4 km. Nacionalni park Butrint, koji je pod zaštitom UNESCO-a, udaljen je 15 km od objekta.

Stanica lokalnih autobusa udaljena je 500 metara. Trajektno pristanište se nalazi na udaljenosti od 700 metara od hotela Iliria. Do Aerodroma Krf, udaljenog oko 20 km, možete doći trajektom. Na raspolaganju vam je besplatan parking u okviru objekta.

Legenda: BB – noćenje sa doručkom, HB- polupansion (doručak i večera), RO – soba bez ishrane, S/V – pogled more, P/V – pogled na park.

ARANŽMAN OBUHVATA:
• Smeštaj u izabranom hotelu;
• Agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• Fakultativne izlete;
• Međunarodno zdravstveno osiguranje.

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

Cenovnik br.2 od 09.09.2020.

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:
1) 40% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 40% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.12.2020;
3) 40% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama(Dina, Master, Maestro, American Expres, Visa);
5) 40% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate
6) administrativnom zabranom: 40% prilikom rezervacije, a ostatak do 20.12.2020. (organizator zadržava pravo odabira pravnih lica sa kojima ce sklopiti ugovor o zabrani).

Program putovanja: