Žeks je gradić koji se nalazi u oblasti  Ron Alpa u Francuskoj, koji je kroz istoriju, bio samostalna kneževina i švajcarski kanton, smešten u podnožju planine Jura, u dolini između Alpa i Jure na petnaestak kilometara od centra Ženeve. Grad Žeks je pun srednjovekovnih spomenika budući da je u feudalno doba bio glavni grad. Nalazi se na petnaestak minuta od ski centara i desetak minuta od najveceg vrha “Col de la Faucille ” 1325 metara nadmorske visine.

SMEŠTAJ: Vila Leka se nalazi u mestu Žeks. I raspolaže sa 1 / 2 I 1/3 sobama.Sobe su urađene u etno stilu.Usluga je na bazi polupansiona (doručak-večera- švedski sto).

 

CENOVNIK :

 

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

• U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka nakon 14h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09h. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.
• Ponuda smeštaja direktno zavisi od raspoloživih kapaciteta. Ukoliko nema slobodnih mesta u navedenim kapacitetima moguće je rezervisati neki drugi uz doplatu.
• Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
• Organizator putovanja Miki & Miki travel ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj….)
• Miki & Miki travel zadržava pravo promene smestajnog kapaciteta, iste ili više kategorizacije.
• Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim smeštajnim kapaciteta na osnovu raspoloživosti.

ARANŽMAN OBUHVATA:

– 7 noći na bazi 7 polupansiona (doručak/večera – švedski sto)
– 6 SKI PASSA
– Celodnevni izlet do Ženeve

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– Prevoz minibus/ avion
– Individualne troškove putnika
– Zdravstveno osiguranje

POPUSTI I DOPLATE:

– Deca do 3 godine besplatno
– Deca od 3-10,99 godina imaju 20% popusta
– U 1/3 sobama mogu dvoje dece do 10,99 godina I dvoje odraslih.

 

INFORMACIJE U VEZI PREVOZA:

– Organizovan prevoz minibusom na relaciji NIŠ – GEX cena po osobi je 350€, I polazak je dan ranije u odnosu na tabelu

  • Deca do 5 godina  u pratnji dve odrasle osobe besplatno

–  Za Decu od 5 do 10,99  cena prevoza je 300 E

AVIO PREVOZ

– Avio karte (na upit) se kupuju u trenutku rezervacije letovi su mogući iz Beograda/Sofije, svaka promena se dodatno doplaćuje u zavisnosti od avio kompanije.

NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate;
Uplata akontacije 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska gotovinom, uplatom na račun.

Program je rađen na bazi 20 putnika.

Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Raspored razgledanja se može menjati u zavisnosti od rasporeda rada muzeja, slobodnih termina po lokalitetima i vremenskih uslova. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja (redosledu i vremenu) usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak, zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično). Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika najkasnije do 5 dana pred polazak na putovanje