– BUDIMPESTA  IZLET – 

 

BUDIMPEŠTA je glavni grad Mađarske, stvoren 1873. godine od Budima, Obudima i Pešte, na tlu gde je nekad bilo Panonsko more. Broji oko 2 miliona stanovnika. Dunav razdvaja grad na Budim i Peštu. Budim – brdoviti deo, koji je šarmantnija i starija oblast, čijoj atmosferi doprinose kaldrmisane ulice, male živopisne kuće i srednjovekovna kultura. Pešta je smeštena na prostranom i ravnom terenu i ona je komercijalna oblast. Odlikuje se modnim radnjama i širokim bulevarima. Ono što karakteriše Budimpeštu jesu mostovi, koji su bili srušeni u II svetskom ratu, pa su ponovo sagrađeni. Najača privredna grana je turizam, zahvaljujući banjama i termalnim izvorima.

 

PROGRAM PUTOVANjA:  Polazak dan ranije oko 20h, kod Disa. Putovanje sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. U jutarnjim časovima dolazak u Budimpeštu. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: Trg Heroja, Andraši bulevar, Opera, Parlament, mostovi, ribarske kule, kraljevski dvorac, Citadela… Slobodno vreme u Vaci ulici. Fakultativno:krstarenje brodom Dunavom. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Dolazak posle ponoći.

TERMIN PUTOVANjA : 03.12.2022

CENA:  40 E

U cenu je uključeno:
*prevoz autobusom turističke klase sa pratećom opremom,
*usluge vodiča za obilazak Budimpešte,
*agencijska pratnja.

U cenu nije uključeno:
*krstarenje brodom-15€ (minimum 25 prijavljenih putnika)
*međunarodno zdravstveno osiguranje
*individualni troškovi.

Uslovi plaćanja: 30% prilikom rezervacije,ostatak do polaska

Cena je data u evrima ali je plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po Srednjem kursu NBS.

Obračun je rađen na bazi 40 plativih putnika. U slučaju nedovoljno prijavljenih, agencija zadržava pravo otkaza putovanja najmanje 3 dana pre termina polaska.

NAPOMENA:
*Ne čeka se na granici obrada papira za povraćaj PDV-a.
*Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
*Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima.
* Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa.
*Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta za prva tri reda važi doplata 10 €
* DOKUMENTA POTREBNA ZA PUTOVANJE : Važeći pasoš , za maloletnu decu obavezan je pasoš i overena saglasnost roditelja koji ne putuje.

Cenovnik br.1 od 01.11.2022

Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja „MIKI I MIKI TRAVEL“  LICENCA BR.31/22.

Program putovanja:

Polazak dan ranije oko 20h, kod Disa. Putovanje sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. U jutarnjim časovima dolazak u Budimpeštu. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: Trg Heroja, Andraši bulevar, Opera, Parlament, mostovi, ribarske kule, kraljevski dvorac, Citadela… Slobodno vreme u Vaci ulici. Fakultativno:krstarenje brodom Dunavom. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Dolazak posle ponoći.