Cena aranžmana iz Niša  79€
03.03-07.03.2022  (2 noći)

Drač je najvažnija luka Albanije, nalazi se na severu zemlje i udaljen je 34 kilometra od Tirane. Drač ili na albanskom Durres je najstariji grad Albanije sa istorijom dugom više od 3000 godina i zbog toga je dom mnogih arheoloških nalazišta i zanimljivih lokaliteta.
Danas je Drač moderan grad sa oko 120 hiljada stanovnika i turistički centar sa novoizgrađenim zgradama, hotelima, ugostiteljskim objektima. U južnom delu grada, u kome se nalazi najveći deo plaža, poslednjih godina izgrađen je veliki broj modernih hotela. Kao jedan od najbližih albanskih gradova Srbiji, Drač je među građanima Srbije jedno od popularnijih letovališta u Albaniji.

Aranžman obuhvata:
* organizovan prevoz na relaciji Niš-Drač-Niš
* smeštaj u hotelu Albanian Star 4*, na plaži na bazi 2 noćenja sa doručkom u standardnim sobama

Aranžman ne obuhvata:
-Tirana i Kruja fakultativno 15 eur
– Drač fakultativno 10 eur
* boravišnu taksu 2 eur po osobi(plaćanje se vrši u agenciji),deca do 6 god ne plaćaju boravišnu taksu
*city taksa 2 eur po osobi (plaćanje se vrši u agenciji)
* međunarodno putno zdravstvenio osiguranje

Popusti i doplate:
Deca do 5.99 god uz dve punoplative osobe BESPLATNO!
Deca od 6-11.99 uz dve punoplative osobe 50%
Doplate: za 1/1 sobu: + 70% od cene aranžmana

Načini plaćanja:
-30% aranžmana prilikom rezervacije aranžmana,ostatak do 10 dana pred polazak,cena je za uplatu u celosti do polaska ,
Važno!!!Za prelazak granice KIM potrebna je lična karta,dok je za prelazak Albanske granice potreban pasoš.

Program je rađen na bazi od minimum 15 putnika.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Raspored razgledanja se može menjati u zavisnosti od rasporeda rada muzeja, slobodnih termina po lokalitetima i vremenskih uslova. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja (redosledu i vremenu) usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak, zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično). Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika najkasnije do 5 dana pred polazak na putovanje. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja agencije OTP 500/2020 kategorija A10.

PROGRAM PUTOVANJA:

DAN 1
3.03/4.03.2022./ Niš – Kruja – Drač
Okupljanje grupe na parkingu ispred T.C Roda-bivši Merkator,Vizantijski Bulevar br.1 Niš. Polazak u 01:00h, vožnja autoputem ka Draču. Prelazak administrativne granice i vožnja autoputem uz kraće pauze za odmor i osveženje... Kraća pauza za šoping i razgledanje. Nastavak puta za Drač. Dolazak u Drač, smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i uživanje na predivnoj peskovitoj plaži. Duž plaže, proteže se dugačko šetalište sa mnogim barovima, restoranima, prodavnicama….Noćenje.

DAN 2
05.03.2022./Kruja-Tirana
Doručak. Slobodno vreme za odmor i uživanje. Fakultativno oolazak u srednjovekovnu Kruju. Obilazak jedne od najpoznatijih, a i najposećenijih destinacija u Albaniji. Kraća pauza za šoping i razgledanje. Polazak za Tiranu fakultativno, koja se nalazi na samo 40km od Drača. Panoramski obilazak prestonice Albanije: palata Nacionalnog muzeja,trg Skenderbega, Saborni Hram Vaskrsenja Hristovog, Državna Opera, Etem begova džamija, Predsednička palata…..Slobodno vreme u centru za šoping, individualno razgledanje…..Povratak u večenjim časovima u Drač. Noćenje.

DAN 3
06./07.03.2022– Drač-Niš
Doručak. Slobodno prepodne za uživanje na jednoj od najlepših plaža jadranskog mora. U podne moguć fakultataivni panoramski obilazak Drača sa vodičem: bulevar Epidamn, amfiteatar rimskog cara Hadrijana, Villa Hill odakle se pruža predivan panoramski pogled na Drač. Kraće slobodno vreme za individualni obilazak, posetu jednom od značajnijih muzeja Albanija u Draču, šoping……U kasnim popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Vožnja uz pauze za osveženje i odmor. Dolazak u Niš do ponoći.